Ny budgettavla

Kollade ett avsnitt till av Lyxfällan, där de satte räntekostnaden för boendet på ”Skuld” istället för ”Boende”, vilket passar mycket bättre för mig så jag flyttade mitt bolån på tavlan. Dessutom hade jag glömt CSN på förra tavlan så jag måste verkligen göra en ny. Var tvungen att sänka sparandet till 14000, inte bra. Fick också sänka ”Kläder” och ”Transport” en aning men det är inga problem, mer om det en annan gång. Här är nya tavlan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s