Har släppt hörnflaggan

Det slog mig just att jag, som så länge stod och tittade på när folk runtomkring mig levde det ekonomiska livet, investerade och köpte hus, bil och sommarstuga. Jag hade inte en tanke på att jag skulle ha pengar över till några av de sakerna.

Jag var inte avundsjuk och jag kanske inte ens kände mig mogen för att hålla på med sånt. Men det är jag nu.

Jag har nu några saker som jag är nöjd med och som jag inte hade en tanke på för några år sedan. Ingen mening att tråna efter något när man har lägenhet, bil, fina cyklar och en sommarstuga.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ekonomitankar
  Aug 07, 2012 @ 08:17:13

  Ja du har helt rätt, ungefär samma här. Jag har sparar och placerat. Och så plötsligt känner man att man har råd, har precis uppgraderat bilen och hästtransporten. Och det känns helt ok. Jag har råd med det.

  Svara

  • jobbochfirma
   Aug 08, 2012 @ 22:56:06

   Visst, men du tolkar nog det lite annorlunda mot vad jag menar. Jag har inte skaffat boende, bil och såna grejer, förrän nu. Jag ligger långt efter mina jämnåriga.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: