Första inlägget

Ännu en ekonomiblogg
Varför ska då även jag börja med detta? Jo, för min egen skull, helt enkelt. Det ska hjälpa mig att nå mina mål och hjälpa mitt ostrukturerade jag att stolpa upp, visualisera och bocka av vad jag gör på vägen mot miljonerna.
Mitt första mål
Jag har aldrig varit särskilt slösaktig men ändå inte byggt upp något kapital. Jag har från och till varit åtminstone lite aktiv i mitt sparande men inte haft uthålligheten. Från ca 2007 har jag byggt upp en liten buffert och en del fonder och någon aktie, men först för ett år sedan började jag bli mer seriös och har sedan dess skrivit månadsrapporter. Nu har jag fått en ytterligare kick när jag hittade ett nytt, och verkligt mål. Jag insåg att det fanns en chans att skapa en total förmögenhet på en miljon innan den dag jag fyller 40, alltså om drygt tre år.
Långsiktigt mål
Jag är så glad att jag äntligen kunnat formulera ett mål (1 mille innan 40), men det är givetvis inte ett slutmål. Mitt slutmål är att inte behöva jobba för att jag behöver pengarna. Ett mål med företagandet är att jobba heltid med det och säga upp mig från jobbet, men det är fortfarande ganska långt borta.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Besöksboom « Jobb Och Firma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: