En om dan

Ni får skratta åt min pyttiga lilla firma om ni vill, men jag skulle vara lycklig om jag håller mig över en såld vara om dagen. Det har jag alltså inte gjort på årsbasis hittills. 2010 kom jag upp i 6,5 artiklar i veckan. Hittills i år ligger siffran på drygt 9 och jag hoppas förstås att det aldrig mer hoppar ner under 7.

Utvecklingen från 2008 är att antalet sålda artiklar har dubblats varje år, och fortsätter det blir jag förstås riktigt glad.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Fredrik
  Jan 29, 2011 @ 18:24:13

  Inget skratt härifrån inte! Det är oerhört inspirerande att läsa om någon som verkligen gör slag i saken och driver firma. Jag kollar in din blogg dagligen och hoppas inom kort dra igång mitt eget.
  Ha en kanontrevlig helg!

  /Fredrik

  Svara

 2. Aos
  Jan 30, 2011 @ 10:40:07

  Hej,
  nej jag skrattar verkligen inte åt din ”pyttiga lilla firma”. Ditt bloggande om din firma och ditt sparande är intressant. Ditt bloggande har inspirerat mig att själv kanske dra igång en liten firma vid sidan av mitt jobb.

  God fortsättning med firman och bloggen!

  Svara

  • jobbochfirma
   Jan 30, 2011 @ 10:46:12

   Bra Aos, dra igång firman på en gång!
   Du kommer att märka att dina affärsidéer blir klarare när du har det praktiska kring firmastarten gjort.

   Samma som för Fredrik, vill du ha ett bollplank är det bara att höra av sig.

   Berätta gärna hur det fortskrider!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: