Jobbar för arvodet

Inatt efter klockan ett fick jag ett telefonsamtal från en bostadsrättsinnehavare i föreningen. Tydligen hade ordföranden sagt till dem att det var okej att ringa honom eller mig sent på natten om de hade mer problem av störande ljud.

Kanske lite väl tillmötesgående av ordföranden, som själv inte var anträffbar på telefon, men jag känner nu lite mindre skuld över det fina arvode jag får.

Jag gick i alla fall upp till den lägenheten för att lyssna på det störande ljudet, vilket var svagt, men jag antar att om man blir utsatt för det oavbrutet så är det lite jobbigt.

Sen gick jag ut i trappuppgången för att lokalisera var det kom ifrån, vilket var ganska lätt. Jag knackade på, vilket inte ledde till att någon öppnade (klockan var halv två), men i alla fall till att det blev tyst.

Jag ska gå dit ikväll och se om man kan prata med personen i fråga. Förhoppningsvis får det en enkel och permanent upplösning.

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Lundaluppen
    Jun 09, 2012 @ 10:55:50

    Har liknande erfarenheter, vilket totalt släckte mitt intresse för direkta fastighetsinvesteringar…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: