En breddning av mitt navelskåderi

Som ni märker blir det mycket snack om mitt nya förhållande nu, självklart ur ett ekonomiskt perspektiv. Det hjälper bloggen så till vida att jag har något helt nytt att skriva om, även om det fortfarande är ur ett personligt perspektiv. Vi kommer ju inte att ha så stor del av ekonomin gemensamt, men ändå påverkar ju våra respektive situationer varandra, så hennes ekonomi blir viktig för min ekonomi. I synnerhet i ett längre perspektiv, om det blir aktuellt med barn och hus.

Det är mycket som händer i hennes ekonomiska liv just nu. Bland annat ska hon gå på jobbintervju. Hon har redan nu ett bra jobb som hon trivs på, men detta skulle vara något helt annat och mycket större.

Om hon skulle få det är det bara att blåsa på med en riktig karriär inom storföretag. Kvar blir jag med mina små firmor och i sammanhanget pyttiga lön. Kanske ser jag min framtid som hemmafarsa och fixare av supportfunktioner åt den som drar in pengarna. Sämre kan man ha det, även om jag får omarbeta min självcentrerade värld lite.

Ojoj, jag försvann visst bort i drömlandet igen… Hon ska på intervju, det var bara det jag ville säga.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. legendarisk
    Okt 03, 2011 @ 16:53:08

    Håller tummarna för att hon får jobbet! Det där med hemmafarsa lät inte helt fel…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: