Sista intervjusteget avklarat

Min blivande sambo klarade även den gamle HR-bossen och fick komma till den sista intervjun.

Precis som i ett datorspel var den siste bossen den största bossen av dem alla, styrelseledamot och allt. Hon tyckte att känslan var bra och hon ställde många frågor och grillade honom lika mycket som han grillade henne.

På papperet är det möjligt att hon inte är helt kvalificerad för detta jobb, men hon har ändå kommit såhär långt och det skulle hon inte göra om de inte trodde att hon skulle fixa det. Jag blir inte förvånad om hon får det.

En sak som blivit tydlig i och med denna process är att hon inte vill stanna där hon är nu. Det blir ofta så när ett nytt jobb blir aktuellt, allt ställs på sin spets och man ser sig själv i en annan situation.

Samma kväll spenderade vi genom att prata framtid, om hon skulle få jobbet. Det var särskilt viktigt att tänka igenom huruvida det skulle funka med alla resor. Hon skulle bli borta en arbetsvecka varje månad och hon ville veta hur jag ställer mig till det.

Vi drog till slut det hela längre än så och pratade barn och föräldraledighet. Jag är glad att hon inte vill skjuta det framför sig på grund av karriären, utan känner att det skulle kunna vara aktuellt redan om ett år eller så, om vårt förhållande fortsätter i rätt riktning.

Jag har ju redan sagt här att jag kan tänka mig att ta merparten av föräldraledigheten och jag förklarade också att det inte skulle vara något större problem för mig om hon reser mycket. Jag är ju ändå tvungen att jobba dygnet runt ibland, så då kan jag passa på när hon är borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: