JoF har stor tur!

Detta inlägg skrevs för ett bra tag sedan men har inte publicerats. Den här och några andra större händelser har jag undanhållit er, men jag hoppas att ni förlåter mig. Det mesta kommer jag förr eller senare skriva om, men det är inte alltid jag orkar eller vågar göra det på en gång. 

Jag fick ett hett tips att det var läge att söka nytt jobb. Sagt och gjort, jag sökte, mejlade, bollade CV med experter och utnyttjade gamla kontakter. En jäkla massa intervjuer senare fick jag ett bra bud.

Men jag avvaktade.

Det kom nämligen ut på mitt företag att de skulle skära ned genom frivillig avgång, och att det troligen skulle betalas ut ersättning.

Jag anmälde mig frivillig direkt och för mig kunde det inte gå fort nog. När papprena var påskrivna från gamla jobbet kunde jag skriva på för nya jobbet.

Nu har jag tre månaders ledighet tillsammans med fru och barn. Ett nytt bra jobb som väntar och dubbel lön flera månader efter det. Ibland ska man ha tur.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Treminutersfeber
  Nov 11, 2014 @ 16:12:28

  Det är ändå bra härligt när man kommer ur så potentiellt turbulenta situationer som uppsägningar och jobbyten som en riktig vinnare. Gratulerar.

  Svara

 2. spartankar.com
  Nov 11, 2014 @ 22:04:11

  Kul och bra tänkt. Man måste våga.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: