Mina misslyckanden

Eftersom jag skryter så ogenerat över mina bedrifter måste jag blanda upp det med lite självkritik också.

Jag har hittills misslyckats fatalt med ett par grejer som skulle hjälpa mitt sparande.

Att cykla till jobbet, som jag lovade här, funkade i en vecka sedan blev jag sjuk. Efter det kunde jag skylla på att det snöade ofta och inte gick att komma fram. Nu har det varit rent och fint ett tag, men eftersom jag har månadskort nu har jag inte besparingsmoroten till att vara en friskus.

Jag hade också tänkt ta med matlåda istället för att äta på firman. Detta på grund av att vi inte längre får matsubvention från företaget. Det har inte funkat heller (förutom ett par gånger). Här vill jag verkligen bättra mig, men då krävs det bättre planering och disciplin. 70 spänn om dan är i alla fall för mycket om man vill vara en duktig sparare.

Jag borde kanske sätta en markering i kalendern varje gång jag har medhavd lunch, så kan jag redovisa det varje månad här på bloggen. Start i februari alltså!

(Inlägget publiceras lite i efterhand så jag har alltså redan startat)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: