Överhopad av affärsidéer

För ungefär tre år sedan började det. Affärsidéer hoppade på mig som de inte gjort tidigare. Inte nog med det, jag gick även vidare med några av dem och gjorde planer för hur man skulle ta det vidare, tjäna pengar och så vidare. Jag blev en sån där galning som uppfinner fåniga saker och har överentusiastiska idéer för en massa olika produkter och tjänster. Det har faktiskt bara fortsatt och gått så långt att jag känner att jag börjar drunkna litegrann i dem.

Vad?
En av de större är ett sällskapsspel, där jag har lagt ganska många timmar på produktutveckling men har en del speltestning kvar innan jag går till spelföretagen. En annan idé är en träningsmaskin (inte som en man kan se på teveshop) där alla planer är helt klara men en prototyp skulle kosta många många timmar, och en partner att bygga. Oändlig potential dock. Andra mindre idéer rör annonsering, matförsäljning, mobilspel och mycket annat. Många av idéerna har jag pitchat för kompisar och kollegor men nu har jag blivit mer restriktiv. Mest för att jag vet hur jag framstår om jag hittar på en massa idéer men inte genomför några. Jag måste helt enkelt välja en och köra hårt på den. Eller?

Jag tycker ändå inte att jag varit lat eller fastnat i drömmen istället för att gå vidare. Jag har ju faktiskt två firmor att ta hand om på fritiden också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: