Utdelning

Jag visste faktiskt inte hur det skulle gå till, men idag kom det ett brev som visade vilken utdelning jag får för innehavet i aktieprogrammet från företaget jag jobbar på.

Det åkte rätt in på mitt lönekonto och blev 700 spänn efter skatt. Ett litet tillskott i min månadsrapport men självklart välkommet. Särskilt som jag inte kan sluta spendera när jag hänger med flickvännen. Inte för att jag känner mig tvungen eller för att jag vill verka chevalierisk, men jag vet bara inte vad jag ska hitta på, till exempel att äta, och hon käkar inte samma simpla mat som jag gör när jag är ensam.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Spartacus
  Apr 29, 2011 @ 15:18:15

  Skogspromenader! Skogspromenader är bra för både plånbok som hälsa. 😉 Skämt å sido. Aldrig fel att ibland unna sig själv och sina nära och kära något gott. 🙂

  Svara

 2. jobbochfirma
  Apr 29, 2011 @ 16:07:36

  Ja, jag ska skaffa en skogsmulle nästa gång 😉

  Svara

 3. Jan Eklöv
  Apr 29, 2011 @ 16:53:11

  Jag håller med dig att man ska spendera ibland. Man vet aldrig vad som händer i livet och att bara snåla hela tiden kan bli kostsamt. Att unna sig själv och nära och kära är den stora anledningen till att man sparar. Pengar har inget värde om de inte används. Att investera i ett förhållande eller familj är betydligt mer värt än pengar.

  Svara

 4. Yared
  Apr 29, 2011 @ 17:52:53

  Lär dig att laga mat som är lite omständligare!

  (Btw du kan ta bort min förra kommentar)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: