I won’t back down

Spenderade senaste timmen med att prata ner min HB-partner från att göra galna inköp. Jag tror som väl är att det lyckades.

Jag har litat på hans omdöme alldeles för mycket, men min fru har sett problemet och påtalat att han gör affärer med hjärtat istället för med hjärnan. Hans hjärta ändrar sig också ganska ofta…

Som ”inköpsansvarig” har han fått ganska fria tyglar tidigare, och företaget hade inte alls varit på samma höga nivå om han inte hade haft det prylintresset och nyfikenheten som han har. Men inför 2013 sa vi att detta är året vi ska tjäna pengar, fokusera på det vi kan och sluta springa runt och uppfinna nya saker. Direkt efter det har han en handfull sponsoröverenskommelser han vill göra och flera nya leverantörer.

Först tänkte jag bara säga ”kör” som vanligt, men efter några frågor om leverantörerna och vad sponsringen skulle bestå i fick jag dra i stora bromsen. Jag börjar lära mig hur viktigt det är med en välvillig och duktig leverantör, och detta var inte en sån… Är de ens lite svåra eller motvilliga spelar det ingen roll vilken kvalitet deras prylar har, då kommer det inte i längden att gå att ha dem som leverantör.

Jag är stolt över mig själv att jag för en gång skull inte knuffades omkull och kördes över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: