Månadsrapport, mars 2016

mars2016

Till den som har skall varda givet (Matteus 13:12)

En kvarts miljon sparat på en månad, bonus är kul!

Hade jag varit singel hade jag också kunnat spara en kvarts miljon, men då hade det tagit ett år. Alla som följer mig vet att det är min fru som står för den stora inkomsten och min roll är att sköta sparande och investerande, liksom att ha ansvaret för hemmet.

Två sorters bonus på samma månad gav alltså 250 000 efter skatt, men sen tillkom också 50 000 i gåva från min far, plus att vi äntligen fick två nästan fulla löner, vilket gjorde ytterligare 50 000 i sparande.

Försälning på nätet:
AB1 5000
AB2 1500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: