Jag är en värdelös idiot med ljus framtid

Jag har aldrig rosat marknaden på jobbet. Min karriär har bestått i att jag har intervjuat väl och på så sätt skaffat mig lite olika erfarenheter och inte stagnerat totalt. Men ska man vara ärlig borde jag ha gjort mycket bättre ifrån mig och i de miljöer jag har befunnit mig skulle jag ha blivit befordrad många många gånger om jag bara hade lyckats prestera lite bättre.

Nu börjar det dock hända något och min chef och andra verkar se något hos mig som kanske kan lyfta mig lite.

Jag har just fått min första riktiga ledande befattning, där jag som konsult är delprojektledare för ett team på 6 pers. Projektet har stora problem och det är ett riktigt elddop att komma in just nu. Det är “do or die” som gäller!

Klarar jag detta projekt fram till nästa pappaledighet har jag en mycket stark CV och det skulle kännas mycket säkert i min framtid som IT-konsult.

Jag fick detta uppdrag i mycket hård konkurrens, vilket mitt självförtroende verkligen behövde, och det bevisar att jag verkligen intervjuar väl. För jag är fortfarande inte särskilt duktig eller erfaren…

Samtidigt skickar min chef mig på en ledarutbildning, vilket ska bli kul tror jag. Inte bara att gå kursen men också att jag får förtroendet att vara någon företaget kan tänka sig i en ledande roll i framtiden.

Jag verkar alltså kunna bli mer professionellt diversifierad och framtiden ser ljus ut.

Fruns framtid var redan skinande ljus, så att så länge vi vill arbeta och tjäna pengar ser vi ut att kunna göra det.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Utdelningsseglaren
    Apr 10, 2016 @ 18:34:19

    Kul att höra, grattis 🙂

    Bara att kavla upp ärmarna och köra!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: