Nu vet mamma

Gåvan från far var ju utan min mors vetskap, vilket kan verka konstigt men deras upplägg har alltid varit att mor inte vill veta något om pengar, så min gamle bankman till far har tagit hand om allt. Nu när han bestämde sig för att skänka pengar till mig och min bror fick hon först inte reda på hur mycket det var, men nu berättade han att han har berättat det.

Min mor har extremt dålig koll på pengar och jag undrar hur hon reagerade. För henne är 100 000 en hel förmögenhet. Jag tänkte prata lite med henne om det nästa gång vi ses. Jag vet inte vad jag förväntar mig av det samtalet, men jag vill att hon ska veta att hon kommer att ha det bra även på senålderns höst. Det är troligt att hon lever ganska mycket längre än min far, med ett mycket bättre leverne och långlivade gener (mormor lever ännu).

Annonser

Kommentering är stängt.