Månadsrapport, mars 2018

Ännu en dålig månad för mina innehav och en inte heller så bra månad för budgeten, trots att de saker jag kollar lite extra på efter historiskt slösande är mycket bättre. Jag tänker på mataffären, restaurang och fika.

Ett hälsoärende gick utanpå det förväntade, med 5 000 kronor, plus slutbetalningen av en badrumsrenovering med 10 000. Berättar mer om hälsoärendet sen. Totalt 53 000 i utgifter.

Sen är det väl inte så mycket att säga. Livet är fantastiskt och underbart, men just förmögenheten haltar. Jag har dock stort framtidshopp!

Nätförsäljning: 2 000

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. aktiekunskap (@aktiekunskap1)
  Apr 12, 2018 @ 19:09:25

  Wow! Längesedan (år sedan sist) som jag tittade in här och det har ju ändå växt väldigt mycket sedan sist jag läste, imponerande!

  Svara

  • jobbochfirma
   Apr 12, 2018 @ 20:12:42

   Tack, det går framåt, även om väldigt mycket har gått fel jämfört med mina förhoppningar för några år sedan.

   Jag tänker på såna saker som att mina drömmar kretsade kring mina webbutiker, vilka nu är nästan helt nedlagda, plus att mina aktieköp har varit väldigt dåliga.

   Anledningen till att det ändå gått bra på det stora hela är mest fina löner, stora bonusar och en vågad satsning i optionsprogram.

   Samtidigt har vi jobbat väldigt sporadiskt sedan första barnet kom 2014. Frun har varit ledig ca 22 månader och jag ca 28, när jag inte jobbat 80%.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: